Кухонная система пожаротушения Buckeye Kitchen Mister


Відкрите полум’я, розпечені поверхні для приготування їжі та сильно жирне навколишнє середовище роблять сучасну комерційну кухню потенційно небезпечною для займання. Пожежі в ресторанах швидко поширюються, і виявилося, що їх дуже важко згасити, що робить їх основною причиною пошкоджень конструкцій внаслідок пожеж.

Захист сучасної комерційної кухні від постійної небезпеки займання олії та жиру – ось причина, через яку компанія Buckeye розробила систему пожежогасіння для ресторанів: Buckeye Kitchen Mister™. Використовуючи новітню запатентовану технологію, система Kitchen Mister зарекомендувала себе як найефективніша з будь-яких розроблених стаціонарних кухонних систем пожежогасіння, швидко туша потенційно смертельно небезпечні пожежі на кухні до того, як вони почнуть поширюватися. Ось чому система Kitchen Mister швидко стає найкращим вибором професіоналів протипожежного захисту з усього світу.

Кухонна система пожежогасіння Buckeye Kitchen Mister відповідає вимогам UL-300 та має маркування CE Pre-Engineered Wet Chemical System. Завдяки простій конструкції система швидко та легко встановлюється та обслуговується. Справжнім нововведенням у конструкції цієї кухонної системи пожежогасіння є можливість усунути всі кабелепроводи усередині витяжки без необхідності встановлення кількох кронштейнів виявлення та кабелепроводу усередині витяжки. Будучи єдиним на ринку, Buckeye Fire Suppression пропонує можливість використовувати екранований кабель для виявлення, що економить до 50% часу на установці.

Спеціальна система пожежогасіння на кухні

Ця кухонна система пожежогасіння залежить від сфери застосування і має кращий охоплення в галузі, наприклад, охоплення камери статичного тиску 3,700 мм для сопла з однією точкою потоку, охоплення 610 x 510 мм для фритюрниці з одним двома сопломи точки потоку. Форсунки з кодуванням кольорів легко ідентифікувати під час встановлення. Використання пресованих фітингів Mapress схвалено виробником, що дає додаткову економію часу на встановлення.

Системні циліндри


Циліндри моделей BFR-5, BFR-10, BFR-15 і BFR-20 позначаються пропускною здатністю точки потоку (таким чином, BFR-5 підтримує п’ять (5) точок потоку), а не кількістю агента, що міститься в них. Заряджання доступне в контейнерах з 5 і 10 точками потоку, тому ймовірність помилки відсутня.

Екранований кабель BUCKEYE

Інтерфейс екранованого кабелю Kitchen Mister використовується для підключення екранованого кабелю Buckeye до будь-якого стандартного пристрою для кабельного введення ½ дюйма. Використання екранованого кабелю Buckeye замість кабелепроводу та кутових шківів для підключення газового клапана, дистанційної витяжної станції та лінії плавкої перемички до модуля розблокування систем скорочує час встановлення до 50%.

Напірні сопла (форсунки)

Усі 5 (п’ять) форсунок Kitchen Mister оснащені смугою для ідентифікації кольору: червоним, синім, зеленим, білим та жовтим. Це дозволяє легко ідентифікувати форсунку, навіть якщо вона встановлена у важкодоступних місцях, наприклад, у повітроводі або в зоні статичного тиску. На соплі також проштамповано номер моделі.

Простота дизайну

Постійні зміни та складні вимоги до більшості ресторанних систем зробили помилки при проектуванні та встановленні проблемою для професіоналів пожежної безпеки в усьому світі. Нескладний дизайн Kitchen Mister System практично виключає помилки проектування та встановлення, поєднуючи в собі елементи здорового глузду та усуваючи заплутані вимоги до дизайну.

 

Система пожежогасіння кухні Buckeye Kitchen Mister:

Схвалення та сертифікація кухонних систем пожежогасіння:
Має Український сертифікат УкрСЕПРО
Включена до списку UL-300/ULC система пожежогасіння для кухонних зон
Відповідає NFPA-17A та NFPA-96
LPS-1223 approved
Має CE маркування та сертифікат PED
Сертифікат ANPI NTN 113
Відповідає європейському стандарту EN 16282-7